Coordonator SSM / ANC

Coordonator SSM / ANC

Cod: COO (Coordonator SSM / ANC)

Durata cursului:  90 ore (nivel superior), 40 ore (NOU) - reactualizare curs Coordonator SSM, conform legislatiei in vigoare.

Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj - Napoca şi Iaşi, on line

Grup tinta: societati comerciale cu activitati in constructii, care doresc sa se extinda prin participarea la licitatii de achizitii publice si persoane care au experienta in constructii si isi doresc o cariera in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Reactualizarea cursului se adreseaza tuturor celor care deja activeaza ca si coordonatori SSM si care trebuie sa isi reactualizeze cursul la fiecare 3 ani.   

Cursul de nivel superior (90 ore) - pregateste din punct de vedere profesional coordonatorii pentru proiecte si/sau santiere indiferent de marimea acestora.

Cursul de reactualizare (40 ore)  ( NOU ) - pentru cei care au absolvit deja acest curs si trebuie sa il reactualizeze la fiecare 3 ani conform legislatiei in vigoare. 

Obiective: insusirea si actualizarea urmatoarelor competente de catre cursanti: cadrul legislativ in vigoare, organizarea activitatii de coordonare in materie de securitate si sanatate in munca pe santiere temporare si mobile, elaborarea documentelor necesare activitatii de prevenire si protectie a accidentelor de munca, actiuni ce trebuie intreprinse in caz de urgenta - planuri de urgenta, de evacuare si de prim ajutor, evidente si raportari in domeniul securitatii si sanatatii in munca, evaluarea riscurilor combinate.

Tematica cursului: prezentarea cadrului legislativ actual; notiuni generale despre riscuri, combinatii de riscuri si prevenirea lor; organizarea si coordonarea activitatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca pe santiere temporare si mobile; coordonarea activitatii de interventie in cazuri de necesitate; elaborarea documentelor necesare pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de securitate si sanatate in munca atunci cand pe un santier temporar sau mobil lucreaza mai multi antreprenori, un atreprenor si unul sau mai multi subantreprenor, un atreprenor si unul sau mai multi lucratori independenti; identificarea si evaluarea riscurilor, evaluarea riscurilor combinate, masuri pentru prevenirea lor.

Forme de evaluare pentru cursul de coordonator SSM / ANC: testare ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). 

Observatii: curs autorizat ANC - recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstince si Ministerul Educatiei Naţionale (vedeti autorizatie nivel superior si model certificat de absolvire).

Lector curs: Costache Camelia

Curs programat pentru

Bucuresti

26.02.2024-05.03.2024


Bucuresti

26.02.2024-05.03.2024


Timisoara

26.02.2024-05.03.2024


Cluj-Napoca

26.02.2024-05.03.2024


Cluj-Napoca

26.02.2024-05.03.2024


Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001