Manager proiect / Curs ANC

Manager proiect / Curs ANC

Cod: MP (Manager Proiect)

Durata curs: 23 zile (180 ore: 60 teorie si 120 practica) 

Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iaşi, on line

Grup tinta: personal implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau internationala.

Observatii (in special pentru sectorul public): dupa cum va este cunoscut, in conformitate cu Legea 339/2007 (art. 5,6,8), privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul unitatilor administrativ – teritoriale judetene si locale, conducatorii de institutii au obligatia crearii unor departamente specializate in accesarea fondurilor, a incadrarii cu specialisti pregatiti in domeniul managementului de proiect, a pregatirii corespunzatoare a specialistilor si a salarizarii suplimentare cu 75% a salariatilor care lucreaza cu fonduri europene.

Tematica cursului: 
Stabilirea scopului proiectului, Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului, Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului, Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect, Managementul riscurilor, Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului, Managementul calitatii proiectului.

Forme de evaluare pentru cursul manager de proiect: test scris si prezentarea unui proiect -  testare ANC

Mentiuni speciale: curs autorizat ANC, ce se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstince si Ministerul Educatiei Naţionale ( vedeti autorizatie si model certificat de absolvire).

ALEGAND CURSUL MANAGER PROIECT (MP) IMPREUNA CU EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE (EAFS) VETI BENEFICIA DE O REDUCERE DE 15%.

Lector: SANDA ANCA – peste 20 ani experienta, certificata în Management Development Knowledge and Skills / Roffey Park Institute Marea Britanie si studii doctorale in domeniul Economie si afaceri internationale.
MADALINA COTIU – doctor in marketing cu peste 10 ani experienta in intocmire planuri de afacere, avand certificarea in domeniul relatiilor cu clientii la Institute of Customer Service din Marea Britanie.

Curs programat pentru

Bucuresti

SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE 2023


Cluj-Napoca

SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE 2023


Iasi

SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE 2023


Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001