Vopsitor industrial – curs ANC

Vopsitor industrial – curs ANC

Durata cursului: 360 ore (120 ore teorie si 240 ore practica) – curs calificare nivelul I

Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Galati, Iasi

Grup tinta: Cursul este adresat persoanelor care doresc sa se califice in domeniu, dar si firmelor care au angajat personal fara a detine calificarea necesara pentru aceasta meserie.

Obiective: Cursul de calificare are ca scop realizarea lucrărilor de vopsitorie pe o gamă variată de produse simple sau complexe, din metal, lemn, plastic, fibră de sticlă, vopsirea fiind procesul tehnologic de acoperire cu unul sau mai multe straturi de vopsea sau lac a diferitelor obiecte, în urma căruia acestea capătă culoarea şi aspectul exterior necesare.

Tematica cursului cuprinde fara a se rezuma la: Aplicarea masticurilor; Manipularea si conditionarea produsele vopsite; Obtinerea deprinderii de a identifica suprafetele, zonele ce trebuie finisate (retusate), de a alege metoda eficienta pentru eliminarea defectelor. Capacitate de a utiliza SDV-urilor si instalatiilor echipamentelor cu care lucreaza. Tipuri de vopsele aplicabile diferitelor tipuri de materiale; Notiuni teoretice si practice necesare in practicarea acestei activitati.

Competente specifice dobandite in urma absolvirii cursului:

  • Pregătirea suprafeţelor de vopsit
  • Pregătirea materialelor pentru vopsit
  • Executarea lucrărilor de vopsire şi finisare
  • Aplicarea tratamentelor speciale
  • Manipularea pieselor

Conditii de acces/Documente necesare: Pentru a participa la cursul de “Vopsitor industrial” trebuie să fii absolvent al invatamantului general obligatoriu (minim studii gimnaziale)

Documente necesare:

  • Copie după cartea de identitate şi certificatul de naştere;
    Copie dupa certificatul de casatorie ( daca este cazul)
    Copie după ultimă diplomă de studii;

Forme de evaluare pentru cursul de Vopsitor industrial – curs ANC: testare finala ANC (proba teoretica – test grila, proba practica)

Mentiuni speciale: curs autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, ce se finalizeaza cu certificate de calificare recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei (vedeti autorizatie si model certificat de calificare)

Lectori curs: Persoane cu pregatire de specialitate in domeniu, ce poseda performante in formarea si evaluarea competentelor profesionale a adultilor.

Curs programat pentru

Momentan nu sunt programari pentru acest curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001