Limba engleza / curs ANC

Limba engleza / curs ANC

Cod: LE (Limba engleza / curs ANC)

Durata cursului: 20 zile intensiv / nivel incepator, on line

Grup tinta: cursul se adreseaza persoanelor cu diferite atributii care doresc sa-si perfectioneze nivelul de cunostinte privind limba engleza

Obiective: la sfarsitul perioadei de pregatire cursantii vor fi capabili sa vorbeasca/ scrie/ inteleaga limba engleza conform nivelului de pregatire si a limbajului ales (general/specific)

Descriere curs: cursul se organizeaza pe trei nivele de pregatire si unul specific (incepator, mediu, avansat, limba engleza pentru afaceri). La inceputul fiecarei serii se va face gruparea cursantilor pe nivele de pregatire, dupa o testare prealabila. In functie de cerinte se pot organiza cursuri si pe domenii de activitate specifice (limba engleza pentru sistemul medical, limba engleza pentru sistemul energetic, etc.)

1) Modulul Limba engleza - nivel bază are un numar de 80 ore (teorie si practica).

Obiectivele de referinta ale Modulului Limba engleza - nivel baza sunt: 

Formarea aptitudinilor de comunicare orala si scrisa in limba engleza.

Imbunatatirea capacitatii de asimilare a vocabularului si lexicului de baza.

Insusirea si aprofundarea unor cunostinte noi de gramatica engleza, vizand dezvoltarea capacitatii de intelegere a unui mesaj oral sau scris cu simulari ale situatiilor reale.

2) Modulul Limba engleza - nivel intermediar are un numar de 80 ore (teorie si  practica).

Obiectivele de referinta ale Modulului Limba engleza - nivel intermediar sunt:

Comunicare orala si scrisa în limba engleza cu utilizarea si însusirea progresiva a unui vocabular general si de baza,in context dat vizand fluenta si acuratetea conversatiei si corectitudinea exprimarii scrise.

Consolidarea cunostintelor de fonetica, pronuntie, gramatica si vocabular acumulate in vederea optimizarii comunicarii orale si scrise în limba engleza.

Aceste cursuri sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza care sa le permita sa se descurce cu succes in situatii uzuale. Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, sectiunile speciale de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii engleze intr-un timp foarte scurt.

Metodele de predare folosite sunt interactive, dinamice, comunicative si mai ales eficiente, determinand progresul cursantului inca de la primele sedinte. Acesta este stimulat sa se implice activ la lectii, sa intrebe, sa comunice. Exercitiile individuale, in doi sau in grup simuleaza situatii reale, determinand implicarea cursantului.

Scopul acestor cursuri este ca toti participantii sa dobandeasca fluenta in limba engleza într-un mod foarte relaxant si într-o ambianta prieteneasca.

Lector curs: Mihaela Jalba

Vedeti autorizatie si model certificat de absolvire.

Curs programat pentru

Momentan nu sunt programari pentru acest curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001