1309960808_paul_pacuraru_tn.jpg

Paul Pacuraru

Paul Pacuraru este unul din actionarii firmei si se ocupa de zona RESURSELOR UMANE (Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Legislatia Muncii, s.a) si de consultanta. In acest domeniu dispune de o larga experienta dobandita din activitatea practica efectuata: de la cea de sef de birou Resurse Umane in cadrul Santierului Naval Galati, in anii de debut, pana la functia de Ministru al Muncii pe care a ocupat-o intre 2007 si 2008. De altfel, in toata activitatea politica desfasurata dupa 1990 s-a ocupat de promovarea legislatiei in domeniul social si al muncii, atat ca senator, membru al Comisiilor de Munca si Buget Finante (1996 - 2008), cat si ca ministru. De aceea, cursurile sustinute au un puternic caracter practic, multe initiative legislative aflate inca in vigoare apartinandu-i. De aceea, va recomandam sa urmati cu incredere cursurile de Resurse Umane organizate de INTRATEST, fiind astfel convinsi ca veti invata direct de la sursa.


1310039105_image_2008_02_19_2395434_46_cristina_iova_director_general_pos_dru.png

Cristina Iova

Putine cuvinte mai sunt de spus despre Cristina Iova. O simpla cautare pe Google cu numele ei si veti gasi sute de pagini, interviuri, materiale si alte documente legate de activitatea ei in zona dezvoltarii si promovarii cursurilor finantate din Fondul Social European. In cadrul INTRATEST se ocupa de cursurile de Expert Accesare Fonduri Structurale, Manager de Proiect, Evaluator de Proiect, s.a. A fost presedinta Autoritati de Management pentru PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL DEZVOTAREA RESURSELOR UMANE intre 2005 - 2009, fiind cea care a creat si dezvoltat in Romania acest program operational. Detine numeroase colaborari cu organismele europene de finantare (Comisia Europeana, Parlamentul European, s.a), fiind unul dintre pilonii Romaniei de discutie la Bruxelles pe zona dezvoltarii resurselor umane cu finantare europeana. Ne putem mandri ca avem contract de exclusivitate cu Cristina Iova pentru cursurile sustinute. Iata tot atatea motive de a urma cursurile sustinute de Cristina Iova la INTRATEST, fiind convinsi ca si de aceasta data veti invata de la profesionisti si direct de la sursa.


1309960857_DSC00004.JPG

Liliana Hagicalil

Liliana Hagicalil conduce o firma cu aproximativ 1000 de angajati din domeniul serviciilor medicale. De profesie medic generalist, Liliana s-a specializat in ultimii 10 ani in sustinerea de cursuri de formare profesionala in domeniul Managementului, Comunicarii, Relatiilor Publice, Formarii de formatori, s.a. Aceste cursuri le sustine la INTRATEST, avand un numar important de serii finalizate cu apreciere deosebita din partea cursantilor. Asa ca, daca doriti cursuri 100% interactive si practice, pline de simulari si jocuri de rol va asteptam cu drag sa participati.


1309960629_poza_D_I.jpg

Diana Ionescu

Diana Ionescu este expert in proiecte europene. Are o experienta de lucru de peste 20 de ani in diverse tipuri de organizatii. De peste 10 ani lucreaza ca expert independent in programe finantate din fonduri externe: USAID, PHARE, fonduri structurale. Detine o expertiza deosebita in evaluarea cererilor de finantare si in monitorizarea proiectelor, in management financiar, precum si in dezvoltarea si implementarea schemelor de granturi. De asemenea, a fost membru in comisii de selectie in cadrul unor programe PHARE (dezvoltarea societatii civile / coeziune economica si sociala), precum si fonduri structurale - POR, POSDRU, PODCA.


1324459139_IMG_4440_prelucrat_mic_3.jpg

Camelia Costache

Camelia Costache este Evaluator riscuri profesionale, Coordonator in Securitate si Sanatate in Munca. Cu peste 20 de ani de experienta de lucru in diferite organizatii, Camelia Costache detine cunoștintele necesare pentru a realiza foarte multe aplicatii practice in cadrul cursurilor  pe care le preda:Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Coordonator SSM. In cadrul Intratest, si altor organizatii cunoscute in domeniu, a desfasurat un numar semnificativ de cursuri finalizate cu aprecieri deosebite din partea cursantilor, sustinand si promovand un curs interactiv, practic si de actualitate.


1462517304_1425840411_Rodica_Mitulescu_Sociolog.JPG

Rodica Mitulescu

Proiectele cu finantare europeana trebuie fundamentate pe cercetari si analize sociologice. Eu raspund de realizarea acestor studii si de elaborarea strategiilor de ocupare a fortei de munca si de dezvoltare a economiei rurale. Coordonez aceste activităti in proiectul 'ROST – Rute de ocupare de la sat la oraș (DMI 5.2)'.

Sociologrodica.mitulescu@intratest.ro


1462517429_1425839812_Cristina_Neagu_Psiholog.jpg

Cristina Neagu

In cadrul cursurilor si proiectelor derulate de Intratest eu asigur asistenta psihologica prin informarea si consilierea personala si de grup a participantilor. In acest sens, completez principalele documente de evidenta (fisa psihologica, fisa de evaluare, etc). Pentru orice astfel de problema nu ezitati sa ma contactati. 

Psiholog, cristina.neagu@intratest.ro

 

Cursuri viitoare

Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001 

 

Newsletter