whatsapp-image-2020-12-22-at-12.49.08.jpg

Mihnea Pacuraru

Numele meu este Mihnea Pacuraru si sunt directorul firmei INTRATEST.  Am infiintat compania in 2007 cu misiunea de a contribui la succesul in cariera al clientilor nostri si suntem hotarati sa livram doar servicii de cea mai buna calitate. Pana in prezent am avut un numar de peste 20.000 de cursanti, ceea ce ne face sa credem ca am reusit ceea ce ne-am propus - calitatea cursurilor este pe primul loc. Avem in prezent un numar de peste 25 de cursuri acreditate de Ministerul Muncii si, printre altele, ne propunem, pana la sfarsitul acestui an, sa acreditam un numar de inca 5 ocupatii noi. 

Asadar, va astept cu drag la toate cursurile organizate de noi, precum si la orice alt proiect pe care l-am putea dezvolta impreuna!

Director, office[at]intratest.ro

 
 

 
whatsapp-image-2020-12-21-at-11.23.18.jpg

Marua Surdu

Sunt  persoana  responsabila de evidenta contabila primara a societatii (facturi, plati, contracte civile, etc). In plus, sunt Responsabil Financiar pe Proiecte derulate de Intratest si fac parte din echipa de management.

Tot eu, va pot da informatii generale referitoare la serviciile de consultanta de care puteti beneficia.  

Asa ca, va rog, sa ma apelati cu incredere! 

Director financiar marua.fahmi[at]intratest.ro

 
 

1425840176_Monica_Butcaru_Coordonator_proiect.jpg

Monica Butcaru

Sunt coordonatoarea celor 3 proiecte in care INTRATEST este partener: ROST – Rute de ocupare de la sat la oraș (DMI 5.2), PREOCUPARE – Programe integrate pentru o șansă de ocupare (DMI 5.1) si PHOENIX - Programe integrate de ocupare (DMI 5.1). 

De asemenea, coordonez cursurile INTRATEST organizate in Cluj Napoca, precum si cursurile postuniversitare organizate de noi, impreuna cu Politehnica Bucuresti sau Politehnica Cluj Napoca: evaluator riscuri SSM si evaluator la incendiu.
Pentru orice informatii legate de acestea, va stau la dispozitie cu drag!
 
Coordonator Proiect, monica.butcaru[at]intratest.ro

mihaela_rosca.JPG

Mihaela Rosca

Eu sunt cea care ma ocup de procedurile de achizitii publice la care firma noastra participa, incepand cu identificarea acestora, intocmirea documentelor si monitorizarea implementarii contractelor. De asemenea, sunt expertul in achizitii publice al proiectelor INTRATEST. In masura in care identificati oportunitati noi in acest domeniu, va rog sa ma apelati !

Expert Achizitii Publice, achizitii.ofertare[at]intratest.ro

 

1462975145__4B6EB61EA56A5EABB5DA565CD5627314D492CCBF17E77D351B_pimgpsh_fullsize_distr.png

Marinela Anghel

Eu sunt persoana responsabila de autorizarea la Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), a tuturor programelor de formare desfasurate in cadrul firmei (conform OUG 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor), precum si de indentificarea de noi ocupatii solicitate pe piata muncii in vederea acreditarii acestora. Totodata, pentru ca INTRATEST sa poata furniza in viitor servicii de ocupare a fortei de munca, ma ocup de acreditarea ca si furnizor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca (de catre AMOFM Bucuresti).

In plus, ma asigur ca exista o armonizare a cursurilor desfasurate de colegi in teritoriu: actualizarea informatiilor cu privire la modificarile programelor de formare, elaborarea si transmiterea planurilor de pregatire, instrumente de lucru privind promovarea/ ofertarea acestora, monitorizarea cursurilor aflate in derulare.

Expert Centru de perfectionare, marinela.anghel[at]intratest.ro


Oana_Iordan.jpg

Oana Iordan

In cazul in care sunteti interesat de cursuri precum Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca, Cadru Tehnic cu atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor, Servant Pompier, Responsabil de Mediului sau Specialist in Managementul Deseurilor, va rog sa ma contactati!  De asemenea, ma ocup si cu organizarea cursurilor din IASI, indiferent care ar fi acestea. Va voi oferi toate informatiile necesare, de la completarea formularului de inscriere pâna la ridicarea certificatului de absolvire.

Expert Coordonator Training Iasi, oana.iordan[at]intratest.ro
 
 

 

whatsapp-image-2020-12-22-at-14.43.16.jpg

Anca Petrus

Sunteti interesat de cursurile desfasurate de Intratest in Timisoara? Va rog sa ma contactati si va voi oferi toate informatiile necesare, de la inscrierea la curs pâna la absolvirea acestuia si ridicarea diplomei. In cadrul proiectelor INTRATEST, sunt responsabila cu recrutarea grupului tinta in Vest.

Expert Coordonator Training Timisoara, timisoara[at]intratest.ro


whatsapp-image-2020-12-21-at-11.15.16.jpg

Madalin Gheorghe

Dupa ce ati trecut de formalitatile inscrierii la cursul optat, cu mine va veti intalni la fiecare deschidere de curs, unde va voi intampina si va voi orienta catre sala  unde se va desfasura. Voi avea grija sa nu va lipseasca suportul, mapele pentru curs cat si alte informatii cu privire la desfasurarea sa. Va astept cu drag!

Organizator centru de perfectionare Bucuresti, 

secretariat[at]intratest.ro


 
 
 

Cursuri viitoare

Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001 

 

Newsletter