Cursuri postuniversitare

Cursuri postuniversitare


Evaluator de risc in securitate si sanatate in munca

Evaluator de risc in securitate si sanatate in munca

Cod: ERSSM

Cursul postuniversitar "Evaluator de Risc in Securitate si Sanatate in Munca" se desfasoara in conformitate cu legislatia din domeniu, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatea Tehnica Din Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord Din Baia Mare.

Evaluator de Risc in Securitate si Sanatate in Munca” este un curs conform Legii 319/2006 si HG 1425/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, pana la data prezentei invitatii.

Cursul este obligatoriu pentru cei ce vor sa se abiliteze ca serviciu extern SSM si pentru sefii departamentelor interne de prevenire si protectie.

Evaluator de risc la incendii

Evaluator de risc la incendii

Cod: ERPSI

Cursul postuniversitar "Evaluator de Risc in Securitate la incendiu" se desfasoara in conformitate cu legislatia din domeniu, in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord Din Baia Mare. Denumirea oficiala a cursului este Managementul Situatiilor de Urgenta si a Resurselor Alocate.

Pentru a putea desfasura activitati de identificare, evaluare si control al riscurilor la incendiu, persoanele fizice si juridice trebuie sa fie autorizate de catre Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta conform Legii 307/2006 si OMIRA 210/2007 cu modificarile si completarile ulterioare,

Cursuri viitoare

Inscrie-te la un curs

Cautare