Oameni si Organizatii (M1)

Oameni si Organizatii (M1)

 

DETALII CURS

Ce veți studia

Prezentul modul vă permite să reflectați critic și să analizați situațiile de la locul de muncă și propriile dumneavoastră metode de gestiune. Este orientat spre soluții care vă ajută nu numai să înțelegeți situațiile de lucru din perspectiva managerului, ci să și știți ce aveți de făcut, având în vedere că este posibil să nu fiți responsabil de organizația pentru care lucrați. Pe măsură ce aveți activități, probleme și soluții, veți pune la îndoială ideea că există soluții sau probleme unice sau că există „o singură cale optimă”. Veți ajunge să înțelegeți constrângerile, alegerile și cerințele care operează și să aflați când să lucrați în cadrul acestora și când și cum veți putea aduce schimbări.

Relevanță vocațională

Strategia de predare și învățare se bazează pe probleme. Prin această abordare, modulul își propune să dezvolte abilitățile necesare unui manager eficient: abilități precum analiza, construirea de argumente solide, gândirea critică și reflectivă, identificarea și rezolvarea problemelor, ascultarea activă și comunicarea, colectarea și prezentarea informațiilor și scrierea de rapoarte. Multe dintre acestea sunt aceleași abilități de învățare de care are nevoie orice student în învățământul superior și vă vor ajuta să vă pregătiți pentru cursurile ulterioare.

Pentru a obține Certificatul profesional în management, trebuie să urmați si modulele Marketing și Finanțe (M2) și Provocarea Integrării (M3). M3 include o perioadă de pregătire, o școală online, iar după o perioadă de revizuire, un examen de trei ore.

Predare și evaluare

Sprijin din partea tutorului dumneavoastră

Veți avea un tutor care vă va ajuta cu materialele și activitățile de studiu. Puteți să solicitați ajutor și sfaturi tutorului dumneavoastră. De asemenea, tutorul va marca și va comenta exercițiile dumneavoastră. Dacă sunteți nou la Intratest Business School, veți observa că tutorul dumneavoastră este deosebit de preocupat să vă ajute cu metodele de studiu.

Alt tip de sprijin vă va fi oferit, în principal, online în timpul studiului dumneavoastră. În plus, vor fi oferite școli de zi sau tutoriale online în funcție de versiunea modulului pentru care vă înregistrați. Școlile de zi și tutorialele nu sunt obligatorii, dar sunteți încurajați să participați la acestea. Contactați-ne dacă doriți să aflați mai multe despre studiul cu Intratest Business School înainte de a vă înregistra.

Evaluare

Veți transmite lucrările dumneavoastră marcate de tutor (TMA-uri) online prin intermediul sistemului eTMA, cu excepția cazului în care există anumite dificultăți care vă împiedică să faceți acest lucru. În aceste situații, veți discuta cu tutorul dvs. și veți obține acordul acestuia de a vă prezenta lucrarea pe hârtie. TMA-urile constau într-un raport privind o problemă la locul de muncă și soluția sa, o reflecție asupra practicii dumneavoastra profesionale; și un portofoliu de activități desfășurate ca parte a studiilor. Evaluarea de la sfârșitul modulului (EMA) constă într-un raport privind o problemă la locul de muncă care necesită gestionarea schimbării și un portofoliu al activităților modulului dumneavoastră.

 

 

SUNT PREGĂTIT ?

Cerințe de admitere

Pentru a studia acest modul, trebuie să aveți experiență de lucru deoarece activitățile presupun că aveți situații de lucru actuale sau anterioare la care puteți aplica ceea ce învățați. Experiența dumneavoastră de lucru poate fi în calitate de manager, manager adjunct, manager stagiar, supervizor, șef  de echipă, dacă lucrați într-o formă informală, de exemplu într-o organizație voluntară. Organizații și Persoane este un modul Intratest Business School de nivel studii superioare. De asemenea, poate fi studiat ca parte a rutei de acces deschis la Programul Accelerat de Leadership. Dacă nu aveți o experiență prealabilă de învățământ superior, se furnizează pregătirea pre-modul (a se vedea lucrările pregătitoare de mai jos). Dacă aveți vreo îndoială cu privire la adecvarea modulului, vă rugăm să discutați cu un consilier.

Activitate de pregătire

Dacă nu v-ați mai întâlnit cu o abordare bazată pe probleme de învățare, vă sunt oferite Ghidul modulului și Ghidul de bune practici de studiu ale managerului, care vă vor fi deosebit de utile la începutul modulului. Ghidul modulului explică abordarea și descrie abilitățile necesare pentru a putea remedia lacunele din cunoștințele dumneavoastră. Acesta vă va oferi și o orientare către modul. Ghidul de bune practici de studiu ale managerului vă permite să vă reîmprospătați abilitățile de studiu, cum ar fi citirea și notarea, folosind logica și argumentația, comunicarea scrisă și scrierea de rapoarte, precum și utilizarea numerelor.

MATERIALE DE STUDIU

Ce este inclus

Cărți ale modului, prin sectiunea modulului M1, resurse suplimentare în format digital.

Veți avea nevoie de

Toate seturile de cărți vor fi furnizate ca parte a pachetului de materiale pentru studiu. Cu toate acestea, vorbitorii de limbă engleză ca limbă străină, în special cei care studiază în afara Regatului Unit, ar putea dori să achiziționeze următoarea carte:

The Oxford Dictionary of Business English for learners of English. (Dicționarul Oxford pentru Engleză de Afaceri pentru cursanții de limba engleză.)

Cerințe tehnice

Pentru acest modul este necesar un calculator cu un browser și cu acces la internet cu bandă largă. Orice browser modern va fi potrivit pentru majoritatea activităților pe calculator. Funcționalitatea ar putea fi limitată pe dispozitivele mobile.

Se va furniza orice software suplimentar sau acestea vor fi disponibile, în general, gratuit. Cu toate acestea, unele activități pot avea cerințe mai specifice. Din acest motiv, va trebui să aveți posibilitatea să instalați și să executați software suplimentare pe un dispozitiv care îndeplinește cerințele de mai jos. Un desktop sau laptop cu, fie:

Windows 7 sau mai nou

macOS 10.7 sau mai nou

Ecranul dispozitivului trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 1024 pixeli pe orizontală și 768 de pixeli pe verticală.

Pentru a participa la zona noastră de discuții online, veți avea nevoie atât de un microfon, cât și de difuzoare / căști

Curs programat pentru

Bucuresti

24 mai - 17 octombrie 2021


Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001