Program accelerat de leadership (L)

Program accelerat de leadership (L)

 

DETALII CURS

Ce veți studia

Învățând despre diferite funcții de management din cadrul organizațiilor, vă veți dezvolta o mai bună înțelegere a contextului în care se desfășoară propria dumneavoastră practică. Veți câștiga încredere în înțelegerea modului în care funcționează diverse părți ale organizațiilor și în a avea conversații reușite în aceste domenii, inclusiv:

  • structura organizatorică, puterea și politica și managementul schimbării
  • managementul persoanelor și a organizațiilor
  • managementul resurselor financiare
  • managementul marketingului
  • managementul operațiunilor.

Pe parcursul a unui an de studiu, veți învăța, veți dezvolta și vă veți consolida înțelegerea principalelor funcții ale managementului precum și a modului în care fiecare zonă este interdependentă față de celelalte. Astfel, vă veți construi o bază care vă va permite să vă descurcați cu succes în domenii strategice și de specialitate în cadrul studiilor dumneavoastră de LEADERSHIP.

Modulul urmărește:

  • să vă dezvoltați înțelegerea centrelor și cadrelor actuale, teoriilor și instrumentelor de bază și să evaluați relevanța acestora pentru problemele conducerii și gestionării din secolul XXI
  • să vă sporiți gradul de conștientizare a diverselor perspective și abordări, gestionarea și conducerea în diferite contexte organizaționale și culturale
  • să vă dezvoltați abilitatea de a vă implica în mod critic cu cadre, teorii și instrumente de management care să vă ajute să selectați și să adaptați tehnici și abordări adecvate contextului propriu de conducere, pentru a vă forma propria practică de management
  • să vă dezvoltați gradul de conștientizare a contextului global mai larg în care se desfășoară afacerile și managementul și să vă sporiți capacitatea de a lucra cu încredere în toate sectoarele și granițele naționale
  • să vă dezvoltați abilități interpersonale și conceptuale care vă vor ajuta să utilizați idei și cadre pentru a înțelege complexitatea organizațională și pentru a lucra cu aceasta
  • să vă provocați propria gândire și propriile practici, reflectând critic asupra acestora în lumina ideilor pe care le întâlniți și prin dezbateri cu ceilalți
  • să vă îmbunătățiți capacitatea de a planifica și implementa schimbări care vor avea un impact real în contextul dumneavoastră organizațional

Relevanță vocațională

Modulul este creat pentru profesioniștii din diverse contexte și medii care au nevoie să se implice activ în provocările managementului secolului XX, să-și dezvolte abilitățile manageriale și cunoștințele despre cadre, teorii și instrumente de management și să le folosească în mod corespunzător pentru a face o diferență reală în propria practică.

Predare și evaluare

Sprijin din partea tutorului dumneavoastră

Veți studia în cadrul unui grup de aproximativ 16 studenți, coordonat de tutori. Tutorul  dumneavoastră este responsabil de furnizarea instruirii individuale, consiliere și asistență profesională, îndrumare, evaluare și feedback regulat cu privire la performanța dumneavoastra pe parcursul modulului.  Veți învăța colaborând cu grupul dumneavoastra și în mod individual, online, prin activități structurate, susținute de o gamă largă de resurse, inclusiv cărți special concepute, o bibliotecă on-line de renume mondial și sesiuni față în față, inclusiv o școală rezidențială. În general, activitățile necesită participare online pe perioade de 2 până la 6 săptămâni și contribuie la practica dumneavoastră de reflecție și la evaluarea dumneavoastră. Contactați-ne dacă doriți să aflați mai multe despre studiul la Intratest Business School înainte de a vă înregistra.

Evaluare

Trebuie să utilizați sistemul eTMA online pentru a trimite lucrările dvs. marcate de tutor (TMA-uri). Lucrările marcate de tutor vor fi programate la intervale regulate (aproximativ la fiecare a șasea săptămână) pe tot parcursul modulului și se bazează pe munca pe care o faceți în timpul respectivului sub-modul. Se asigură îndrumări detaliate cu privire la toate lucrările trimise.

Școala rezidențială

Este necesară participarea validată la o școală rezidențială obligatorie de patru zile sau un echivalent online de 21 de zile. Școala rezidențială are cursuri prelungite (o zi se desfășoară între orele 09:00 și 20:30), dar cu pauze regulate. Elevii care participă la versiunea online trebuie să se aștepte să petreacă aproximativ 1,5 ore pe zi pentru diverse sarcini și activități. Școala reprezintă o oportunitate de a întâlni alți manageri și mentori și de a lucra în grupuri mici, pe probleme de management transfrontalier. Dezvoltarea abilităților include rezolvarea problemelor, lucrul în echipă, aplicarea conceptelor modulului în situații reale și lucrul cu dezvoltarea personală și profesională. Ambele versiuni ale școlii rezidențiale (față în față și online) au fost concepute pentru a furniza rezultatele esențiale de învățare pentru L, totuși este corect să spunem că experiența din trecut arată că majoritatea studenților preferă să participe la o școală față în față, dacă este posibil. Costul școlii rezidențiale (cu excepția deplasării) este inclus în taxa modulului. La școala rezidențială față în față, va trebui să efectuați cercetări online și, prin urmare, ar trebui să încercați să aduceți la școală un dispozitiv portabil, cum ar fi un laptop, PDA sau un telefon inteligent, pentru a participa la aceste activități.

SUNT PREGATIT ?

Cerințe de admitere

Acesta este programul de Leadership al Intratest Business School. În mod normal, pentru a vă înregistra pentru acest modul, trebuie să aveți o diplomă  sau o calificare profesională echivalentă și o experiență de cel puțin trei ani într-un rol managerial, profesional sau tehnic. De obicei, acest lucru înseamnă că aveți cel puțin 25 de ani, deoarece este neobișnuit (dar nu imposibil) să satisfaceți cerința de „experiență” mai devreme de această vârstă. Vi se va cere să studiați între 12-15 ore pe săptămână timp de un an. Managerii experimentați care nu îndeplinesc cerințele academice pot fi acceptați pe L dacă aceștia finalizează pentru prima oară diploma profesională în management. Dacă aveți echivalentul unei diplome de licență, vi se poate permite să progresați până la obținerea diplomei executive în management sau a altor calificări, urmând primul modul al Diplomei Profesionale în Management, Organizații și Oameni (M1). Dacă credeți că oricare dintre aceste posibilități vi se poate aplica, vă rugăm să discutați cu un consilier. De asemenea, veți avea nevoie de competențe adecvate de limba engleză, suficientă pentru a putea lucra eficient la nivel postuniversitar; în general, aceasta înseamnă o capacitate echivalentă cu un punctaj de 6,5 la Sistemul Internațional de Testare a Limbii Engleze (IELTS).

 

Costuri suplimentare

Pot exista costuri suplimentare pe lângă taxa de școlarizare, cum ar fi un laptop, deplasări la tutoriale, cărți și acces la internet.

Școala rezidențială

Acest modul include una sau mai multe școli obligatorii rezidențiale. Va trebui să plătiți pentru deplasările dvs. din și spre locații. Dacă nu puteți participa la școala rezidențială, este disponibilă o alternativă online.

MATERIALE DE STUDIU

Ce este inclus

Pe lângă oferta individuală de școlarizare, veți avea acces la oportunități obișnuite de angajare cu alți studenți, acces la biblioteci universitare, o varietate largă de resurse special redactate pe diferite medii (tipărite și online) și concepute exclusiv pentru acest modul, materiale vizuale, articole publicate, studii de caz și un set de instrumente interactive care vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de gândire în management.

Cerințe tehnice

Pentru acest modul este necesar un calculator cu un browser și cu acces la internet cu bandă largă. Orice browser modern va fi potrivit pentru majoritatea activităților pe calculator. Funcționalitatea ar putea fi limitată pe dispozitivele mobile. Se va furniza orice software suplimentar sau acestea vor fi disponibile, în general, gratuit. Cu toate acestea, unele activități pot avea cerințe mai specifice. Din acest motiv, va trebui să aveți posibilitatea să instalați și să executați software suplimentare pe un dispozitiv care îndeplinește cerințele de mai jos. Un desktop sau laptop cu, fie:

Windows 7 sau mai nou

macOS 10.7 sau mai nou

 

Ecranul dispozitivului trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 1024 pixeli pe orizontală și 768 de pixeli pe verticală. Pentru a participa la zona noastră de discuții online, veți avea nevoie atât de un microfon, cât și de difuzoare / căști.

 

Curs programat pentru

Bucuresti

10 MAI 2021 - 01 MAI 2022


Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001