Provocarea Integrarii (M3)

Provocarea Integrarii (M3)

 

DETALII CURS

Ce veți studia

Acest modul are trei obiective:

  • de a integra perspectivele organizatorice, personale, de marketing și financiare ale rolului de conducere
  • de a exersa cu ceilalți abilitățile și tehnicile cheie de management
  • de a dezvolta și examina capacitatea de a înțelege și de a aborda problemele complexe și integrate de management. Forma generală a modulului este următoarea:

Partea (A) pregătire (lunile 1 – 4) O serie de studii individuale opționale și activități online destinate să consolideze învățarea anterioară, integrarea conceptelor și pregătirea pentru părțile ulterioare ale studiului. Partea (B) școala online (devreme – jumătatea celei de-a 5-a luni) O școală obligatorie on-line, axată pe integrarea disciplinelor de management și pe luarea deciziilor în funcție de probleme. Partea (C) recapitulare (lunile 5 – 6) Recapitulare după școală și activități de reflecție, urmate de revizuirea și pregătirea examenului, utilizând un studiu de caz prestabilit. Partea (D) examen (luna 6) Un examen de trei ore pe baza unui caz prestabilit.

Veți învăța

Obiectivele specifice de învățare ale studenților care studiază M3 sunt: • consolidarea punctelor-cheie de învățare din studiul managementului funcțional anterior, de ex. Organizatii si Oameni M1 și Marketing si Finante M2 • integrarea diverselor perspective funcționale ale managementului • aplicarea de abordări manageriale de rezolvare a problemelor în situații de lucru „holistice” • împărtășirea și învățarea modului de a critica diverse soluții la probleme și abordări diferite de rezolvare a problemelor • dezvoltarea în continuare a abilităților interpersonale și celelalte care necesită învățare interactivă.

Relevanță vocațională

M3 este modulul final parcurs de către studenți pentru a obține Diploma Profesionala în Management și, prin urmare, pentru a fi admiși la cursul pentru Diploma Profesională în Management și la restul programelor de management în afaceri și management. Acest modul ajută la consolidarea a ceea ce s-a învățat pe parcursul studiului modulelor de certificare (sau a altor învățări anterioare) și pentru a aplica cele învățate la locul de muncă.

Predare și evaluare

Sprijin din partea tutor-ului dumneavoastra

Un forum on-line, facilitat de unul sau mai mulți moderatori, vă va ajuta să vă pregătiți pentru școala online și vă va ghida în procesul de abordare a întrebărilor bazate pe probleme similare cu cele pe care le veți întâlni în timpul examenului. În plus, veți fi sprijinit de un tutor în timp ce participați la școala online. Contactați-ne dacă doriți să aflați mai multe despre studiul la Intratest Businss School înainte de a vă înregistra.

Evaluare

Este necesară participarea satisfăcătoare la școala online. La acest modul este asociat un examen de trei ore.

SUNT PREGATIT ?

Cerințe de admitere

Acest modul a fost conceput pentru cei care au studiat cu succes sau studiază cele două module M1 și M2 pentru a obține Diploma Profesionala in Management. Acest modul poate fi studiat alături de cel de-al doilea dintre cele două module de mai sus, deși vor exista anumite perioade de studiu care se suprapun. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la adecvarea modulului, vă rugăm să discutați cu un consilier.

Activitate de pregătire

Dacă optați pentru acest modul ca parte a Diplomei Profesionale in Management, ar fi trebuit să fi studiat deja sau să studiați cele două module principale care cuprind Diploma.

MATERIALE DE STUDIU

Ce este inclus

Veți avea acces la platforma digitală dedicată M3 unde va fi disponibil un scurt ghid de module și resurse suplimentare de studiu.

Costuri suplimentare

Pot exista costuri suplimentare pe lângă taxa de școlarizare, cum ar fi un laptop, călătorii pentru tutoriale, cărți și acces la internet.

Cerințe tehnice

Pentru acest modul este necesar un calculator cu un browser și cu acces la internet cu bandă largă. Orice browser modern va fi potrivit pentru majoritatea activităților pe calculator. Funcționalitatea ar putea fi limitată pe dispozitivele mobile. Se va furniza orice software suplimentar sau acestea vor fi disponibile, în general, gratuit. Cu toate acestea, unele activități pot avea cerințe mai specifice. Din acest motiv, va trebui să aveți posibilitatea să instalați și să executați software suplimentare pe un dispozitiv care îndeplinește cerințele de mai jos. Un desktop sau laptop cu, fie:

Windows 7 sau mai nou

macOS 10.7 sau mai nou

Ecranul dispozitivului trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 1024 pixeli pe orizontală și 768 de pixeli pe verticală. Pentru a participa la zona noastră de discuții online, veți avea nevoie atât de un microfon, cât și de difuzoare / căști.

 

Curs programat pentru

Bucuresti

25 OCTOMBRIE 2021 - 03 APRILIE 2022


Inscrie-te la un curs

Intratest Bucuresti

TEL: 021.555.38.03; 0725.33.88.02

EMAIL: office[at]intratest.ro

 

tuv9001